Ilmastointitöitä kohteeseen kuin kohteeseen jo vuodesta 2004

Ilmastointikanavien huolto 

Toimiva ilmanvaihto on merkittävä asia monessa mielessä

Miksi ilmastointikanavien huolto ja puhdistus kannattaa? Hyvällä sisäilmalla on moninaiset merkityksenä, se virkistää ja luo miellyttävät työskentelyolosuhteet, antaa asiakkaille positiivisen mielikuvan, ja ennen kaikkea, luo viihtyisän kodin. Puhdas sisäilma vähentää allergiaoireita ja pitää kostean tilan riittävän tuulettuvina – onpa sillä myös sijansa paloturvallisuudessa, likainen ja pölyinen kanava on selvä riskitekijä. Oikeanlaisella ilmastointiratkaisulla on sijansa myös energiakustannuksissa, kun ilmanvaihto toimii, koetaan usein myös sisätilan lämpötilat oikeanlaisiksi. Kun huomaat ilmastointikanavissa

Miten tilaat ilmastointikanavien huollon ja puhdistuksen?
Soita numeroon: 0400 760 051

Tai hyödynnä helppokäyttöistä lomaketta, olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Säännöllinen huolto ja puhdistus kannattavat

Yleensä ilmastointikanavien puhdistus ja huolto suoritetaan noin viiden-kuuden vuoden välein. Usein kiinteistössä tehty remontti saattaa aiheuttaa puhdistustarpeen vaikka suojaukset olisikin tehty hyvin. Selvin merkki huollon ja puhdistuksen tarpeesta on silloin, kun hormiston suulla ja kanavissa havaitaan pölyä. Myös erilaiset terveyteen liittyvät ongelmat saattavat ilmaista ongelman. Esimerkiksi silmien ja limakalvojen ärtyneisyydet voivat viitata siihen, että huolto ja puhdistus ovat ajankohtaisia.

Mitä ilmastointikanavien huolto maksaa? Ota yhteyttä!

Ilmastointikanavien huolto ja puhdistus vaihtelee jonkin verran kiinteistöstä riippuen. Siksi toivommekin, että lähetät meille tiedot kohteestasi, jotta voimme kartoittaa työmäärän. Vaativiin ja laajoihin kohteisiin suoritamme arviointikäynnin. Vuosaaren Ilmastointi Oy:n ammattitaitoinen ilmastointitiimi palvelee laajasti pääkaupunkiseudulla, kuten mm. Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse